Wie zijn wij: Ons eerst even voorstellen.

In maart jl. waren we op zoek naar producten om je persoonlijke veiligheid op het gebied van straling te verhogen. Even voor de duidelijkheid, “we”zijn: Michelle Bouwmeester, haar zoon Ruben en ik, Michel Harmsen.

Al geruime tijd zijn we actief op het gebied van duurzame producten, zoals LED-verlichting, wind- en zonne-energie, infrarood verwarming en vergelijkbare producten.

Omdat we ook onze persoonlijke duurzaamheid in acht wilden nemen en daarbij op de gevaren van straling stootten, kwamen we in contact met Q-Link USA, een bedrijf met 20 jaar ervaring op het gebied van bescherming tegen straling van buitenaf. Voor diegene onder u die nog niet exact weten van straling om ons heen, even de volgende toelichting. Dagelijks zijn we omringt met straling. Of het nu thuis is met de wifi, de draadloze afstandbedieningen, de magnetron, onze mobiele telefoon of een dect-telefoon, ook buiten, de GSM-zendmasten, de hoogspanningskabels en nog veel meer stralingsgevaren, overal is er straling om ons heen, er wordt zelfs wereldwijd gesproken van een elektrosmog!

Aangezien er voor Nederland nog geen importeur was, hebben wij ons aangemeld en zijn nu dus de officiële importeur voor alle Q-Link producten.

Deze producten geven ons een bescherming tegen alle voornoemde straling. Een ieder van ons heeft zijn eigen energieveld, dat ons moet beschermen tegen allerlei gevaren van buitenaf.

Voor straling is dit echter niet afdoende. We kunnen ons energieveld versterken door Q-Link producten te gebruiken of te dragen, zoals bijvoorbeeld de sierraden.